woja14 napisał(a):Witam no i w końcu ktoś mi odpowiedział normalnie ale co do tego linku
1. http://www.selmex.pl/go.live.php/PL-H6/ ... owego.html to mi nic nie powiedział i dalej nie wiem ile uzwojeń
woja14 napisał(a):1.jakim najlepiej klejem posmarować podczas nawijania cewek ??
woja14 napisał(a):2.po wyprowadzeniu ze statora 3 kabli czyli tak zwanych trzech faz jak mam odprowadzić z tego tak zwaną masę bądź minus czy po prostu wystarczy dwa kable ze sobą połączyć a z trzeciego wyciągnąć masę czy po prostu kablem do płytek z magnesami proszę o odpowiedź bo nie mam zielonego pojęcia
Ja bym się tym jednym metrem nie przejmował.woja14 napisał(a):czy stawiać masz o wysokości 4m bo zapewne jak tylko postawie to zaraz jakaś komisja z gminy zapuka do drzwi
Maciek napisał(a):Kolega ma sąsiada, który gromadzi pod jego oknem kilka ton obornika (systematycznie) walczy z nim już 3 lata.Ja bym się tym jednym metrem nie przejmował.woja14 napisał(a):czy stawiać masz o wysokości 4m bo zapewne jak tylko postawie to zaraz jakaś komisja z gminy zapuka do drzwi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości